Shopping Cart

No products in the cart.

Krijoni nje llogari dhe perfitoni 5% ulje per cigaren tuaj te pare

Kupon: ILOVEVAPE

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Si mund ta lej cigaren me anë të Vaping

Si mund ta lej cigaren me anë të Vaping

Cdo njeri që ka lënë ose po mundohet të lërë cigaren e din sesa e vështirë është ta bësh këtë gjë.  Ndodh shumë rrallë që njerzit që lënë duhanin të mos vazhdojnë të përdorinë një formë të nikotinës.

Në këtë shkrim ju do të lexoni disa udhëzime, të cilat do ju ndihmojnë të lini duhanin me anë të vaping.

Pse duhet të përdorni vaping për të lënë duhanin

Përdorimi i vaping për të lënë duhanin është një mënyrë shumë e preferuar, pasi ju lejon të përdorni nikotinën por pa thither toksinat e dëmshme për organzmin të cilat lidhen me tymin e duhanit. Një nga rreziqet kryesore për trupin e njeriut që vjen nga përdorimi i duhanit është tymi i tij, i cili cliron toksina në trupin e njeriut. Këto toksina sjellin dëmtimin e mushkrisë dhe nxirjen e saj duke e bërë të papastër. Vapeing konsiderohet si alternative më e mirë sepse nuk sjell papastërti në mushkri, pra nuk sjell nxirjen e saj.

Vaping më i mirë për të lënë duhanin

Kur filloni vaping për të lënë duhanin ju duhet të zgjidhni një vape që mos t’ja ndieni mungesën e cigars, pra një vape që të ngjasoj me cigaren. Kjo do të sjell që ju mos ta ndieni mungesën e nikotinës dhe të cigares.

Vape pens dhe sistemi pod

Për këtë gjë ne ju rekomandojmë që të përdorni një paisje plus-ohm, si një vape pens ose sistem pod. Këto paisje ju ofrojnë mundësi të përdorni shumëllojshmëri të lëngjeve vape dhe nic salt, me sasi të ndryshme nikotine.

Disposable vapes (njëpërdorimsh)

Vape njëpërdorimsh janë një alternative tjetër për të lënë duhanin me anë të vape. Duke qenë se kanë një përdorim shumë të thjesht janë dhe shumë të popullarizuar. Gjithashtu ato janë jetëgjatë. Nëse jeni një duhanpirës social mund të gjeni një të disponushëm kur ju nevojitet, pa u shqetësuar nëse do të ketë shije të mirë dhe nëse do të japë nikotinë mjaftushëm.

Si të qëndroni larg duhanit

Lënia e duhanit është tejet e vështir, sidomos kur keni kohë që e përdorni atë ose e përdoni shumë. Ka raste që ju kthehni përsëri tek konsumimi i duhanit dhe pse keni vendosur ta lini. Që ta keni më të lehtë lënien e duhanit mund të lexoni rregullat tona dhe do të jeni në drejtimin e duhur për të qëndruar larg tij dhe gjithashtu nuk do të kthehni më tek pirja e duhanit.

Kuptoni pse jeni rikthyer tek përdorimi I duhanit

Dorëzimi ndaj dëshirës ështe aryseja që njerzit që tentojnë të lënë duhanin kthehem përsëri tek ai. Mund të ketë shumë shkaktar që ju shtynë tek rithimi i përdorimit të duhanit, nëse ju shihni dikë që konsumon duhan ju tërhiqeni emocionalisht nga dëshira për ta konsumuar atë.

Nëse nuk e keni provuar deri tani vaping pët të lënë duhanin, blerja e një të tilli mund të jetë një zgjidhje e mirë. Jetëgjatësia e tij do t’ju ofrojë që ta keni atë gjithnjë dhe nëse ju vjen dëshira për të konsumuar duhan ju mund të përdorni vaping. Në këtë mënyrë ju mund të plotësoni dëshirën tuaj për cigare pa bler të tilla.

Mos u dorëzoni

Nëse ju pasi keni filluar të leni duhanin, konsumoni një të tillë mos e quani dështim. Lënia e duhanit është e vështirë dhe ndonjherë dëshira për ta konsumuar atë na bënë të rikthehemi përsëri tek konsumi tij. Ka shumë gjasa që të ketë disa herë tentativa për të lënë duhanin por ju rithehni përsëri tek pirja e tij. Mos e shihni si dështim por si mësim. Mos u dorëzoni në të tilla raste por filloni përsëri të përpiqeni ta lini.

Mendoni pse po lini duhanin

Pavarësisht nëse po lini duhanin si pasoj e iniciativës tuaj ose e një dëshire të një personi, kujtojani vetes vazhdimishtë pse vendosët ta lini duhanin. Kjo do t’ju ndihmoj për të larguar duhanin nga vetja dhe të arrini qëllimin tuaj.

Vështirësojani vetes pirjene duhanit

Nëse keni blerë një paketë cigare hidheni atë. Nëse e merrni nga një mik kërkoini atij që mos t’jua jap cigare.  Strategji tjetër është mbajtja me vete e sendeve që ju largojn mendjen nga duhani në momentet që keni dëshirë të konsumoni një të tillë. Kjo është arsyeja pse shumë njerëz përdorin vape gjatë lënies së duhanit, sepse me përdorimin e vape ju largoni mendjen ngadëshira për të konsumuar duhan.

Cfarë pritet më pas?

Tani ju dini më shumë për lënien e duhanit me anë të vape. Gjithashtu dini dhe cfarë të bëni nëse riktheheni përsëri tek përdorimi i duhanit. Zbuloni shumëllojshmërin tonë të vape pens, të sistemeve pod dhe paisjeve me te avancuara qe ndryshe quhen sisteme pod mod. Këto paisje do t’ju ndihmojnë të plotësoni dëshirat tuaja për nikotinë pa pasur nevojë të përdorni cigaren.

Monkey Vape
Monkey Vape

Monkey Vape është një dyqan online i krijuar ne 2019 dhe me bazë në Tiranë. Ne jemi një nga dyqanet kryesore online të cigareve elektronike dhe lengjeve. Ne punojmë për të ofruar modelet më të mira dhe më unike të cigareve & lengjeve me çmimet më të mira të mundshme.