Shopping Cart

No products in the cart.

Krijoni nje llogari dhe perfitoni 5% ulje per cigaren tuaj te pare

Kupon: ILOVEVAPE

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Pyetjet e bëra zakonisht rreth cigareve elektronike

Pyetjet E Bëra Zakonisht Rreth Cigareve Elektronike

Çdo vit, gjithnjë e më shumë njerëz përdorin cigare elektronike. Ato janë bërë shumë të njohura pasi janë kaq të thjeshta për t’u përdorur, tepër të përshtatshme dhe jashtëzakonisht miqësore për përdoruesit. Mbi të gjitha, ato përmirësojnë në mënyrë dramatike përvojën e përditshme të avullimit, duke e çuar atë në një nivel të ri. Për të ndihmuar ata që janë të interesuar për cigaret elektronike, ekipi i Monkey Vape ka shkruar një postim informues që u përgjigjet disa pyetjeve të bëra shpesh. Më poshtë, lexoni për të mësuar më shumë, si dhe për të mësuar për gamën e gjerë të produkteve tona.

Çfarë janë cigaret elektronike?

Cigare elektronike janë në thelb pajisje me bateri që ngrohin një tretësirë për të prodhuar një avull të thithshëm. Zakonisht, solucioni i avullimit përmban nikotinë dhe propilen glikol ose glicerinë. Cigaret elektronike nuk përmbajnë duhan ose nuk kanë djegie – kjo i bën ato të ndryshme nga cigaret e duhanit.

A janë cigaret elektronike më pak të dëmshme?

Shumë njerëz shtrojnë pyetjen se si cigaret elektronike krahasohen me pirjen e duhanit. Provat tregojnë se cigaret elektronike janë padyshim shumë më pak të dëmshme se duhani, pasi nuk ka duhan të përfshirë në proces. Edhe pse cigaret elektronike përmbajnë nikotinë, kjo është e varur, por nuk lidhet me problemet më të mëdha shëndetësore nga pirja e duhanit. Cigaret elektronike përdoren shumë shpesh për të lënë duhanin dhe hulumtimet tregojnë se nëse kaloni nga duhani në cigare elektronike, do të përjetoni më pak ekspozim ndaj kimikateve të rrezikshme që gjenden në tymin e duhanit.

A janë cigaret elektronike më të lira se duhani tradicional?

Nëse vendosni të bëni zgjedhjen për të kaluar nga cigare në cigare elektronike, atëherë kjo jo vetëm që mund të përfitojë shëndetin tuaj, por do t’ju sjellë dobi edhe financiarisht. Zakonisht mund të kurseni shumë para gjatë një viti të tërë nëse e bëni këtë ndryshim. Pasi të keni blerë një komplet fillestar, i cili zakonisht është rreth 4000 leke te reja deri në 12000 leke te reja, cigaret elektronike do të jenë shumë më të lira në planin afatgjatë, duke ju ndihmuar të reduktoni shpenzimet tuaja.

Monkey Vape
Monkey Vape

Monkey Vape është një dyqan online i krijuar ne 2019 dhe me bazë në Tiranë. Ne jemi një nga dyqanet kryesore online të cigareve elektronike dhe lengjeve. Ne punojmë për të ofruar modelet më të mira dhe më unike të cigareve & lengjeve me çmimet më të mira të mundshme.