Shopping Cart

No products in the cart.

Krijoni nje llogari dhe perfitoni 5% ulje per cigaren tuaj te pare

Kupon: ILOVEVAPE

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Pyetjet e bera zakonisht per Coils dhe pergjigjet

Pyetjet e bera zakonisht per Coils dhe pergjigjet

Vape coils janë në zemër të çdo kompleti të cigareve elektronike. Në këtë postim, ekipi i Monkey Vape u përgjigjet disa prej pyetjeve më të shpeshta në lidhje rezistencat, në mënyrë që të jeni në gjendje t’i kuptoni më mirë këto pjesë të pajisjeve – pa marrë parasysh nëse jeni një avullues i etur apo sapo filloni udhëtimin tuaj të avullimit. Lexoni më poshtë për të mësuar më shumë dhe nëse dëshironi të eksploroni koleksionin e coils vape të Monkey Vape.

Çfarë janë Vape Coils/ rezistencat?

Shumë njerëz që janë të rinj në përdorimin e vape nuk e kuptojnë plotësisht se çfarë është një coils vape dhe ky nuk është problem siç do të shpjegojë ekipi i Monkey Vape. Në thelb, një coils vape është një nga pjesët më të rëndësishme të një cigareje elektronike dhe funksioni i tyre është të ngrohin lëngun elektronik në rezervuarin tuaj dhe ta bëjnë atë në një avull që ju ta thithni. Bobinat mund të prodhohen nga një gamë e gjerë materialesh si mesh, tela, qeramika, titan dhe tela kanthal. Materialet e ndryshme krijojnë cilësi të ndryshme avulli dhe shije, kështu që kjo është diçka që duhet marrë në konsideratë.

Sa shpesh duhet të zëvendësoni vape coils/ rezistencat?

Vape coils nuk zgjasin përgjithmonë, është aq e thjeshtë sa ajo. E gjitha varet nga nivelet e nxehtësisë dhe shpeshtësia e përdorimit. Për shembull, nëse jeni një avullues i rregullt dhe jeni duke përdorur pajisjet tuaja në baza ditore, atëherë ka shumë të ngjarë që do t’ju duhet të ndryshoni më shpesh rezistencat tuaja të avullit. Në përgjithësi, disa faktorë ndikojnë se sa shpesh duhet të zëvendësoni rezistencat tuaja – të tilla si PG/VG e e-liquid-it tuaj dhe fuqia dhe voltazhi që përdorni. Normalisht, një rezistence mund të zgjasë midis 1-2 javë dhe mënyra më e lehtë për të ditur se kur të ndërroni rezistencen është, kur shijoni aromën që zhduket ose merrni një shije të djegur kur avulloni.

Si mund të bëni një coils të zgjasë më gjatë?

Ju mund të pyesni veten nëse ka ndonjë gjë që mund të bëni për të zgjatur jetëgjatësinë e rezistencave tuaja. Po, ka – ju mund të mbushni rezistencen tuaj për të zgjatur jetën e saj. Kjo është shumë e thjeshtë, gjithçka që duhet të bëni është të shtoni disa pika lëng në pambuk, në mënyrë që ajo ta thithi lengun. Më pas, pasi rezistencat të vendoset mirë në rezervuarin tuaj, duhet ta mbushni rezervuarin me lëngun tuaj elektronik dhe ta lini të qetësohet për disa minuta. Rekomandohet të filloni me një cilësim më të ulët të fuqisë dhe gradualisht ta ngrini fuqinë më vonë.

A funksionon një rezistence në të gjitha rezervuarët?

Çdo rezervuar ose komplet vape ka rezistencen e vet dhe ndërkohë që disa mbështjellje janë të përputhshme me rezervuarë të ndryshëm, më shumë se ka të ngjarë që rezervuari që keni do të marrë vetëm mbështjelljet e veta. Kështu që është gjithmonë më mirë të blini mbështjelljet që janë krijuar për rezervuarin tuaj.
Ju gjithashtu do të vini re kur blini një coils që do të keni mundësi për rezistencë të ndryshme. Rezistenca e ndryshme funksionon në cilësime të ndryshme (wattage) dhe ju mund të blini atë që i përshtatet më mirë nevojave tuaja. Nëse jeni duke kërkuar për re të mëdha të dendura dhe më shumë avull, është më mirë të blini një rezistence që funksionon me fuqi më të lartë, ndërsa nëse kërkoni më pak avull është më mirë të blini një spirale që funksionon me një spirale me fuqi më të ulët.

Monkey Vape
Monkey Vape

Monkey Vape është një dyqan online i krijuar ne 2019 dhe me bazë në Tiranë. Ne jemi një nga dyqanet kryesore online të cigareve elektronike dhe lengjeve. Ne punojmë për të ofruar modelet më të mira dhe më unike të cigareve & lengjeve me çmimet më të mira të mundshme.