Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

510 adaptor
VooPoo Vinci Pod – 510 adaptor

530 L

530 L

VooPoo Vinci Pod – 510 adaptor

530 L

Përshtatësi VOOPOO VINCI 510 adaptor është ideal për avullues të avancuar. Përfshin një përshtatës me susta 510 për përdorim të atomizuesit të personalizuar.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Kategorite: ,

Description

Përshtatësi VOOPOO VINCI 510 është ideal për avullues të avancuar. Përfshin një përshtatës me susta 510 për përdorim të atomizuesit të personalizuar.

Në paketë do të gjeni një përshtatës 510 që mund të futet në bazën e POD dhe të kthehet në një dorezë me fijen e vet 510 për përdorim me atomizuesin tuaj të preferuar. Instalimi i përshtatësit është shumë i thjeshtë. Hiqeni fishekun nga POD dhe futeni përshtatësin në vendin e tij dhe fiksoni atë në pjesën e poshtme të trupit të POD.

Paketa përmban:

1x adaptor VOOOPOO VINCI 510

Prodhuesi: VooPoo

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.