VooPoo PnP X
VooPoo PnP X – Pod

1500 L

1500 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

VooPoo PnP X – Pod

1500 L

VooPoo PnP X  – Pod zëvendësues për cigaret elektronike VooPoo Drag S PnP-X dhe Drag X PnP-X ka një vëllim bazë të madh prej 5 ml.

Porosi e thjeshtuar
Kategorite: ,

VooPoo PnP X – Pod zëvendësues për cigaret elektronike VooPoo Drag S PnP-X dhe Drag X PnP-X ka një vëllim bazë të madh prej 5 ml.

Fisheku i shton një shije delikate avullit të trashë dhe portretizon në mënyrë të përkryer shijen e lëngut elektronik. Ky është një fishek i veçantë. Është i pajtueshëm me elementët ngrohës nga seria VooPoo PnP, të cilat duhet të blihen veçmas. Fisheku është menduar vetëm për modelet e cigareve elektronike Drag S PnP-X dhe Drag X PnP-X. Mund të përdoret gjithashtu si pjesë zëvendësuese për atomizerin VooPoo PnP-X Pod Tank

Parametrat:

Vëllimi: 5 ml
Rezistenca: Nuk ka rezistence

Përputhshmëria:
– VooPoo Drag me PnP-X Pod Kit
– VooPoo Drag X PnP-X Pod Kit
– VooPoo PnP-X Nën Tank

Paketa përmban:
1x 5 ml fishek VooPoo PnP-X

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.