510 adaptor
VooPoo DRAG X / S – 510 adaptor

530 L

530 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

VooPoo DRAG X / S – 510 adaptor

530 L

Adaptor VOOPOO Drag X dhe Drag S 510 adaptor është ideal për avullues të avancuar.

Porosi e thjeshtuar
Kategorite: ,

Adaptor VOOPOO Drag X dhe Drag S 510 është ideal për avullues të avancuar.

Përfshin një përshtatës me susta 510 për përdorim të atomizuesit të personalizuar.

Në paketë do të gjeni një përshtatës 510 që mund të futet në bazën e POD dhe të kthehet në një dorezë me fijen e vet 510 për përdorim me atomizuesin tuaj të preferuar. Instalimi i përshtatësit është shumë i thjeshtë. Hiqeni fishekun nga POD dhe futeni përshtatësin në vendin e tij dhe fiksoni atë në pjesën e poshtme të trupit të POD.

Paketa përmban:
1x përshtatës VOOOPOO Drag X / Drag S 510

Përputhshmëria:

– Kompleti VooPoo Drag S Pod
– Kompleti VooPoo Drag X Pod
– VooPoo Drag Max
– VooPoo Drag me PnP-X Pod Kit
– VooPoo Drag X PnP-X Pod Kit

Prodhuesi: VooPoo

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.