Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

VooPoo DORIC 60

3900 L

Voopoo sjell një tjetër cigare elektronike POD në familje me rezervuarin Doric 60 PnP.

Porosi e thjeshtuar
Kategorite: ,

VooPoo DORIC 60

Voopoo sjell një tjetër cigare elektronike POD në familje me rezervuarin Doric 60 PnP.

Trupi kompakt është bërë nga çeliku special i pasur me karbon (SK), i cili është sa i lehtë dhe i qëndrueshëm, dhe përmban një bateri të madhe të integruar me një kapacitet prej 2500 mAh. Ai përmban karikim të shpejtë USB-C, kështu që nuk duhet të shqetësoheni për rikarikimin e vazhdueshëm dhe të shijoni avullimin e pakujdesshëm.

Doric 60 mundësohet nga një çip Gene, i cili siguron të gjithë elementët e zakonshëm të mbrojtjes dhe lejon një fuqi deri në 60 W dhe vendosjen e 3 intensiteteve të fuqisë. Cigarja elektronike funksionon me veshje automatike, por gjithashtu mund të avulloni duke përdorur butonin e ndërprerësit. Tre LED tregojnë statusin e ngarkimit të baterisë dhe mënyrën e zgjedhur të performancës.

Bateria është e pajisur me rezervuarin popullor PnP me një fishek 4,5 ml, i cili është i pajtueshëm me të gjitha kokat PnP, kështu që zgjedhja midis DL dhe RDL varet nga ju.

Paketa përmban:
1x bateri Doric 60
1x PnP POD 4,5 ml
1x kokë ngrohëse PnP VM1 0.3ohm
1x Kokë ngrohëse PnP VM5 0.2ohm
1x kabllo USB-C
1x manual përdorimi

Parametrat:
Përmasat: 113.45mm x 26.55mm
Kapaciteti i baterisë: 2500 mAh
Fuqia dalëse: 5 – 60 W
Rezistenca e mbështetur: 0.1 ohm – 3.0 ohm
Tensioni i daljes: 3.2 – 4.2 V
Vëllimi: 4.5 ml
Materiali: SK

Prodhuesi: VooPoo

Ngjyra

Gri, Jeshile

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.