Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

VooPoo Argus Air Pod (0,8ohm) (3,8ml)
VooPoo Argus Air Pod (0,8ohm) (3,8ml)

800 L

800 L

VooPoo Argus Air Pod (0,8ohm) (3,8ml)

800 L

Pod zëvendësues për cigaren elektronike VooPoo Argus Air Pod Kit ka një vëllim bazë prej 3,8 ml.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Categories: ,

Description

VooPoo Argus Air Pod (0,8ohm) (3,8ml)
Pod zëvendësues për cigaren elektronike VooPoo Argus Air Pod Kit ka një vëllim bazë prej 3,8 ml. Fisheku i shton një aromë delikate avullit dhe portretizon në mënyrë të përsosur shijen e lëngut elektronik. Brenda fishekut ka një element ngrohës të integruar me një spirale tradicionale për shije të shkëlqyer dhe prodhim të butë avulli. Rezistenca e këtij trupi është 0.8 ohm, kështu që fisheku është menduar kryesisht për avullimin MTL. Është i pajtueshëm vetëm me modelin e cigareve elektronike VooPoo Argus Air Pod Kit. Fisheku mund të përdoret me rimbushje standarde dhe pa nikotinë me një raport PG50/VG50.

Përputhshmëria:
Cigare elektronike VooPoo Argus Air Pod Kit
Vëllimi: 3.8 ml
Rezistenca: 0.8 ohm
Paketimi: 1 copë