Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

VGOD: Purple Bomb Ice

Përzierja popullore e rrushit vjen gjithashtu në një variant të përshtatshëm për adhuruesit e një goditjeje më të fortë dhe një shije freskuese. Shija e këndshme e ëmbël e verës së rrushit plotësohet nga një vërshim i freskisë së akullt në aromën Purple Bomb Ice, e cila krijon një coolada freskuese. Shija autentike e verës së rrushit me një nuancë të ftohtë do t’ju magjepsë fjalë për fjalë.

Porosi e thjeshtuar
Kategori:

Description

Përzierja popullore e rrushit vjen gjithashtu në një variant të përshtatshëm për adhuruesit e një goditjeje më të fortë dhe një shije freskuese. Shija e këndshme e ëmbël e verës së rrushit plotësohet nga një vërshim i freskisë së akullt në aromën Purple Bomb Ice, e cila krijon një coolada freskuese. Shija autentike e verës së rrushit me një nuancë të ftohtë do t’ju magjepsë fjalë për fjalë.

Prodhuesi premium i atomizuesve dhe modave prezanton një linjë luksoze të shijeve të ëmbla frutash për përgatitjen e e-lëngjeve. Shijet VGOD do të ofrojnë një shije jashtëzakonisht të rafinuar të të gjithë përbërësve të përdorur dhe një shije jashtëzakonisht të ëmbël që do t’ju bëjë të dashuroheni me to herën e parë që hapni shishen. Në seri do të gjeni të dyja shijet e frutave, si dhe përzierjet freskuese të akullit, ose ndoshta përzierjet e ëmbla të duhanit. Këto janë shije shake & vape që mund t’i avulloni pa nevojën e plakjes menjëherë pasi t’i përzieni me bazën tuaj. Shijet VGOD S&V kalojnë nëpër të gjitha kontrollet e nevojshme të prodhimit për t’u futur në tregun botëror dhe falë raportit të zgjedhur me kujdes të përbërësve, ju mund të prisni me padurim një përvojë të jashtëzakonshme shije. Ato vijnë në një shishe të madhe Chubby 60 ml e cila mban 20 ml shije.

Koha e rekomanduar qe te perdoret pas përzjerjes: 3 ditë

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.