Uwell Nunchaku 2
Uwell Nunchaku 2 Tank

3800 L

3800 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Uwell Nunchaku 2 Tank

3800 L

Uwell Nunchaku 2 është  i destinuar për përdoruesit e mesëm dhe të avancuar.

Porosi e thjeshtuar
Kategorite: ,

Përmbajtja e paketës:
1x Uwell Nunchaku 2 Tank
1x rezistence UN2 Meshed-H 0.2ohm
1x rezistence UN2 Meshed-H 0.14ohm
1x trup pyrex
1x pako me unaza O
Përmbajtja e paketës mund të jetë ende e specifikuar

Parametrat:
Gjatësia: 48.3 mm
Diametri: 29 mm
Pesha: 60.6g
Vëllimi: 5 ml
Materiali: çelik inox, xhami

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.