Caliburn G2
Uwell Caliburn G2

4800 L

4800 L

Përzgjidhni mundësi
Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Uwell Caliburn G2

4800 L

Marka UWELL vjen me gjeneraten e fundit te modelit legjendar te cigareve elektronike Caliburn! Caliburn G2 ka te njejtat vecanti si Caliburn G por vjen me disa permiresime.

Porosi e thjeshtuar
Kategorite: ,

Uwell Caliburn G2

Marka UWELL vjen me gjeneraten e fundit te modelit legjendar te cigareve elektronike Caliburn! Caliburn G2 ka te njejtat vecanti si Caliburn G por vjen me disa permiresime.

Avantazhi me i madh ne kete model eshte rritja e kapacitetit te baterise se integruar ne 750 mAh, e cila do te zgjase gjate gjithe dites per perdorim. Gjithashtu ka nje porte USB-C per karikim e cila mundeson karikimin e shpejte te baterise. Gjithashtu ne kete model ju do te ndjeni dhe paralajmerime nga cigarja ne rast se bateria eshte ne gjendje te paket apo nese rezistenca nuk eshte vendosur ne rregull me trupin e Uwellit.

Dallimi dhe avantazhi më i dukshëm i G2 është dritarja e gjerë e shikimit, e cila ju lejon të monitoroni vazhdimisht gjendjen e mbushjes me e-liquid dhe kështu nuk rrezikoni të pikojë pambuku i thatë dhe rrjedhimisht konsumimi i tij më i shpejtë. Vetë Pod-i ka pësuar gjithashtu disa risi. Gryka ka një dizajn të pjerrët që përshtatet mirë midis buzëve dhe pas heqjes së Pod-it, mbushet lehtësisht përmes një tape silikoni. E re në anën e Pod-it, mund të gjeni një unazë rrotulluese AFC me të cilën mund të rregulloni sistemin me ajër pikërisht sipas shijes dhe preferencës tuaj. Përveç dy rezistencave te reja Meshed-H me rezistorë 1.2ohm (MTL) dhe 0.8ohm (RDL), ju mund të prisni me padurim përputhshmërinë e plotë me rezistencat Caliburn G.

Paketa përmban:
1x UWELL Caliburn G2
1x Rezistence me rrjetë-H 0,8ohm
1x Rezistence me rrjetë-H 1,2 ohm
1x fish USB-C
1x manual përdorimi

Parametrat:
Dimensionet: 110.5 mm × 22.5 mm × 13 mm
Pesha: 36g
Bateria: 750 mAh
Fuqia: 18 W
Ngarkimi: USB-C
Pod: 2 ml

Prodhuesi: UWELL

Ngjyra

E kuqe, E zeze, Gri

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.