Tropic Thunder
Tropic Thunder – Core by Dinner Lady

2250 L2600 L

2250 L2600 L

Përzgjidhni mundësi
Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Tropic Thunder – Core by Dinner Lady

2250 L2600 L

Tropic Thunder, kjo bombë tropikale padyshim do t’i bëjë shijet tuaja të kërcejnë. Një përzierje e ëmbël tropikale e balancuar nga më shumë fruta të tharta. Nota të spikatura të ananasit me lëng, mangos dhe guavas të shoqëruara nga nota më të buta të mollës, agrumeve dhe frutave të ëmbël pasioni me një përfundim të lehtë ftohës.

Porosi e thjeshtuar
Kategorite: , , Tags: , , ,

Karta Premium

Sasia

Dergesa

Cmimi/Pc

Kursim

2

50%

2250 L

560 L

5

Falas

2150 L

1830 L

Tropic Thunder, kjo bombë tropikale padyshim do t’i bëjë shijet tuaja të kërcejnë. Një përzierje e ëmbël tropikale e balancuar nga më shumë fruta të tharta. Nota të spikatura të ananasit me lëng, mangos dhe guavas të shoqëruara nga nota më të buta të mollës, agrumeve dhe frutave të ëmbël pasioni me një përfundim të lehtë ftohës.

Sasia e rekomanduar: Shtoni 40 ml baze ose booster (nikotine) në një shishe 60 ml

Koha e rekomanduar e perdorimit: Nuk kërkohet sipas rekomandimeve të prodhuesit

Vëllimi: 20 ml aromë në një shishe 60 ml dhe me një mbyllje të sigurte që të mos hapet nga fëmijet, në versionin Shake & Vape

Dinner Lady, prodhuar në Mbreterine e Bashkuar, krenohet me cilesinë e lartë të e-lëngjeve të saj, si dhe kërkesat e klientëve. Ai ndryshon nga prodhuesit e tjerë nga hulumtimi intensiv i tregut dhe krijimi i shijes së përsosur, e cila është cështje e rëndesishme për ta si dhe standarte. Dinner Lady me produktet e saja synon kënaqësine e klientëve.

Vendi i prodhimit: Britania e Madhe

Ruajeni produktin në një vend të errët në një temperaturë prej 10-20 ° C
Jo i përshtatshëm për gratë shtatzëna dhe me gji. Ndalohet shitja për personat nën 18 vjeç. Mbajeni larg

Fortesia

0 MG, 3 MG, 6 MG, 9 MG

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.