SONY VTC5 18650
SONY VTC5 18650 – 2600 mAh 30A

1300 L

1300 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

SONY VTC5 18650 – 2600 mAh 30A

1300 L

Bateri 2600 mAh nga marka e njohur SONY

Porosi e thjeshtuar
Kategori: ,

Bateri 2600 mAh nga marka e njohur SONY

Parametrat:
Përmasa: 18650
Kapaciteti minimal: 2600mAh
Tensioni nominal: 3.6V
Rryma standarde e karikimit: 2.5A
Rryma maksimale e shkarkimit të pandërprerë: 30A

Jeta e shërbimit e specifikuar nga prodhuesi është afërsisht 300 cikle karikimi, pas së cilës jeta e shërbimit mund të zvogëlohet.

Paralajmërim: Asnjëherë mos e shkarkoni plotësisht baterinë (nën 2.5V) ose mos e ngarkoni atë (mbi 4.29V). Përdorni gjithmonë karikues cilësor dhe origjinal. Mos përdorni bateri me paketim të dëmtuar.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.