Shock - AEON Shake
Shock – AEON Shake

3200 L3800 L

3200 L3800 L

Përzgjidhni mundësi
Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Shock – AEON Shake

3200 L3800 L

Shock – Aeon: Ndoshta nuk keni dëgjuar kurrë për Coca cola. Megjithatë, shijen e tij do t’ju përcjellë prodhuesi AEON. Është një pije e ftohtë e bazuar në cola, e cila plotësohet me nota delikate të agrumeve dhe rumit të vërtetë.

Porosi e thjeshtuar
Kategori: , Shijet: ,

Karta Premium

Sasia

Dergesa

Cmimi/Pc

Kursim

2

50%

3150 L

860 L

5

Falas

3050 L

2580 L

Ndoshta nuk keni dëgjuar kurrë për Coca cola. Megjithatë, shijen e tij do t’ju përcjellë prodhuesi AEON. Është një pije e ftohtë e bazuar në cola, e cila plotësohet me nota delikate të agrumeve dhe rumit të vërtetë. Të gjithë këta përbërës së bashku formojnë një aromë krejtësisht unike që freskohet në çdo situatë AEON Shock. Mund ta shijoni edhe gjatë avullimit gjatë gjithë vitit.

Doza e rekomanduar:
Shake dhe Vape (mbushje me bazën)
Paketimi: 120 ml (shishe me pikatore)
Koha e maturimit: 3-7 ditë

Gama e shijeve AEON Shake përmban një shpërthim të vërtetë frutash freskuese dhe ëmbëlsirash të ëmbla me shijen më autentike. Menjëherë pas përzierjes, do të befasoheni këndshëm nga shprehja e veçantë dhe e pashtrembëruar e lëngut elektronik që rezulton. Çdo paketë shije AEON Shake përmban 24 ml aromë propilen glikol në një shishe Chubby 120 ml për përgatitje të lehtë.

Zhvillimi i çdo shije AEON kalon në një fazë shumë-mujore testimi dhe akordimi për shprehjen më të mirë të mundshme përfundimtare. AEON garanton procese të sakta prodhimi dhe ka një eksperiencë shumëvjeçare në mënyrë që të mund të shijoni lëngun elektronik që rezulton më i mirë.

Shijet AEON nuk përmbajnë diacetil dhe përmbajnë një minimum ëmbëlsuesish shtesë për një kohëzgjatje më të gjatë të kokës së nxehtë dhe një shprehje të pastër dhe të pashtrembëruar. Shijet AEON do të dalin më mirë në atomizuesin tuaj të preferuar 3-7 ditë pas përzierjes së lëngut elektronik që rezulton.

Ndalimi i shitjes personave nën 18 vjeç.

Fortesia

0 MG, 3 MG, 6 MG, 9 MG

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.