Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

ROYAL PEAR
ROYAL PEAR – Monkey

2250 L2600 L

2250 L2600 L

Përzgjidhni mundësi

ROYAL PEAR – Monkey

2250 L2600 L

Royal Pear nga Monkey Liquid. Një leng me dardhë dhe kaktus. Kombinim i shijshëm i frutave.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Kategorite: , Shijet: , ,

Description

Monkey – Royal Pear  

 

ROYAL PEAR një leng me dardhë dhe kaktus. Kombinim i shijshëm i frutave.

Përmbajtja: 12 ml aromë në një shishe 60 ml.

Përqendrimi: 20%

Koha e rekomanduar qe te perdoret pas përzjerjes: 14 ditë

Kjo është receta origjinale e Monkey Liquid, tani në metoden shake & vape. Aromat janë të përgatitura dhe ajo cka ju duhet që të bëni është që të shtoni bazën plus sasine e nikotinës që ju dëshironi që të përdorni. Nëse ju dëshironi që ta përdorni pa nikotinë atëhere baza që duhet shtuar është 48ml. Përdorni paisje mbrojtëse kur beni përzierjen.

Cilësia e këtij produkti përcaktohet nga përbërësit e përdorur, që janë kryer teste të sigurisë shëndetësore dhe duke iu përmbajtur proceseve standarte të prodhimit. Cdo produkt Monkey është i certifikuar për prodhimin e likuidëve dhe i permbahet cdo detyre të dhënë nga shteti Çek.

Additional information

Fortesia

0 MG, 3 MG, 6 MG, 9 MG

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.