Rezistence VooPoo PnP-TW30 (0,3ohm)
Rezistence VooPoo PnP-TW30 (0,3ohm)

560 L

560 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Rezistence VooPoo PnP-TW30 (0,3ohm)

560 L

Rezistence zëvendësuese VooPoo PnP-TW30 ofron një rezistencë prej 0,3 ohm.

Porosi e thjeshtuar
Kategori: ,

Rezistence zëvendësuese VooPoo PnP-TW30 ofron një rezistencë prej 0,3 ohm. Në thelb ka një rrjetë speciale me rezistencë të ulët për dhënien e shijes së shkëlqyer, fillimin e shpejtë të nxehtësisë dhe tymosje të shkëlqyer. Trupi është projektuar në mënyrë strukturore për paraqitjen më ekspresive të shijes. Trupi PnP-TW30 është projektuar për mushkëri direkte më të forta (RDL). Trupi PnP-TW30 është i pajtueshëm me modelet e cigareve elektronike nga seritë Drag dhe Argus që mbështesin rezistencën e trupit 0,3 ohm dhe punojnë me platformën PnP.

Elementi ngrohës PnP-TW30 mund të përdoret në intervalin 28 – 36 W.

Rezistenca: 0.3 ohm
Numri i mbështjelljeve: 1 (rrjetë)
Fuqia e rekomanduar: 28 – 36 W
Modaliteti i temperaturës: JO
I përshtatshëm për: RDL Paketimi: 1 pc

Përputhshmëria:
– Paketa e podeve VooPoo Drag E60
– VooPoo Drag H80 S Pod Kit
– VooPoo PnP Pod II
– Kompleti VooPoo Vinci Mod Pod
– Kompleti VooPoo Vinci R Mod Pod
– Kompleti VooPoo Vinci X Mod Pod
– Kompleti i podeve ajrore VooPoo Vinci
– Kompleti VooPoo Drag S Pod
– Kompleti VooPoo Drag X Pod
– VooPoo PnP Nën Tank
– Kompleti VooPoo Argus GT me PnP Pod Tank
– VooPoo Drag 2 Refresh Kit me PnP Pod Tank
– Kompleti i podeve VooPoo V.SUIT
– Kompleti VooPoo Argus Mod Pod
– Kompleti VooPoo Argus Pro Pod
– VooPoo Drag Max Kit
– Kompleti VooPoo Argus X Mod Pod
– VooPoo Vinci 2 Mod Pod Kit
– VooPoo Vinci X 2 Mod Pod Kit
– Kompleti VooPoo Doric 60 Pod
– VooPoo Drag me PnP-X Pod Kit
– VooPoo Drag X PnP-X Pod Kit
– VooPoo PnP-X Pod Tank

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.