Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom
Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Rezistence VooPoo PnP-TW20 (0,2ohm)
Rezistence VooPoo PnP-TW20 (0,2ohm)

560 L

560 L

Rezistence VooPoo PnP-TW20 (0,2ohm)

560 L

VooPoo PnP-TW20 ofron një rezistencë prej 0,2 ohm.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Kategori: ,

Përshkrim

Rezistence zëvendësuese VooPoo PnP-TW20 ofron një rezistencë prej 0,2 ohm. Në thelb ka një rrjetë speciale me rezistencë të ulët për dhënien e shijes së shkëlqyer, fillimin e shpejtë të nxehtësisë dhe tymosje të shkëlqyer. Trupi është projektuar në mënyrë strukturore për paraqitjen më ekspresive të shijes. Trupi PnP-TW20 është projektuar për Direct Lung (DL). Trupi PnP-TW20 është i pajtueshëm me modelet e cigareve elektronike nga seritë Drag dhe Argus që mbështesin rezistencën e trupit 0,2 ohm dhe punojnë me platformën PnP.

Elementi ngrohës PnP-TW20 mund të përdoret në intervalin 40 – 55 W.

Rezistenca: 0.2 ohm
Numri i mbështjelljeve: 1 (rrjetë)
Fuqia e rekomanduar: 40 – 55 W
I përshtatshëm për: DL
Paketimi: 1 pc

Përputhshmëria:
– Paketa e podeve VooPoo Drag E60
– VooPoo Drag H80 S Pod Kit
– VooPoo PnP Pod II
– Kompleti VooPoo Drag S Pod
– Kompleti VooPoo Drag X Pod
– VooPoo PnP Nën Tank
– Kompleti VooPoo Argus GT me PnP Pod Tank
– VooPoo Drag 2 Refresh Kit me PnP Pod Tank
– Kompleti VooPoo Argus Pro Pod
– VooPoo Drag Max Kit
– Kompleti VooPoo Argus X Mod Pod
– VooPoo Vinci 2 Mod Pod Kit
– VooPoo Vinci X 2 Mod Pod Kit
– Kompleti VooPoo Doric 60 Pod
– VooPoo Drag me PnP-X Pod Kit
– VooPoo Drag X PnP-X Pod Kit
– VooPoo PnP-X Pod Tank

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.