Rezistence VooPoo PnP-TW15 (0,15ohm)
Rezistence VooPoo PnP-TW15 (0,15ohm)

560 L

560 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Rezistence VooPoo PnP-TW15 (0,15ohm)

560 L

Rezistence zëvendësuese VooPoo PnP-TW15 ofron një rezistencë prej 0,15 ohm.

Porosi e thjeshtuar
Kategorite: ,

Rezistence zëvendësuese VooPoo PnP-TW15 ofron një rezistencë prej 0,15 ohm. Në thelb ka një rrjetë speciale me rezistencë të ulët për dhënien e shijes së shkëlqyer, fillimin e shpejtë të nxehtësisë dhe tymosje të shkëlqyer. Trupi është projektuar në mënyrë strukturore për paraqitjen më ekspresive të shijes. Trupi PnP-TW15 është projektuar për veshje direkte të mushkërive (DL). Trupi PnP-TW15 është i pajtueshëm me modelet e cigareve elektronike nga seritë Drag dhe Argus që mbështesin rezistencën e trupit 0,15 ohm dhe punojnë me platformën PnP.

Elementi ngrohës PnP-TW15 mund të përdoret në intervalin 55 – 70 W.

Rezistenca: 0.15 ohm
Numri i mbështjelljeve: 1 (rrjetë)
Fuqia e rekomanduar: 55 – 70 W
Modaliteti i temperaturës: JO
I përshtatshëm për: DL
Paketimi: 1 pc

Përputhshmëria:
– Paketa e podeve VooPoo Drag E60
– VooPoo Drag H80 S Pod Kit
– VooPoo PnP Pod II
– Kompleti VooPoo Drag X Pod
– VooPoo PnP Nën Tank
– Kompleti VooPoo Argus GT me PnP Pod Tank
– VooPoo Drag 2 Refresh Kit me PnP Pod Tank
– Kompleti VooPoo Argus Pro Pod
– VooPoo Drag Max Kit
– Kompleti VooPoo Argus X Mod Pod
– VooPoo Vinci 2 Mod Pod Kit
– VooPoo Vinci X 2 Mod Pod Kit
– Kompleti VooPoo Doric 60 Pod
– VooPoo Drag me PnP-X Pod Kit
– VooPoo Drag X PnP-X Pod Kit
– VooPoo PnP-X Pod Tank

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.