Rezistence VooPoo ITO-M3 (1,2ohm)
Rezistence VooPoo ITO-M3 (1,2ohm)

520 L

520 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Rezistence VooPoo ITO-M3 (1,2ohm)

520 L

Rezistence zëvendësues VooPoo ITO-M3 ofron një rezistencë prej 1.2 ohms.

Porosi e thjeshtuar
Kategori: ,

Rezistence VooPoo ITO-M3 (1,2ohm)

Rezistence zëvendësues VooPoo ITO-M3 ofron një rezistencë prej 1.2 ohms. Ka një spirale rrjetë në bërthamë për shpërndarje të shkëlqyer shije, fillim të shpejtë të nxehtësisë dhe tym të këndshëm. Trupi është projektuar në mënyrë strukturore për paraqitjen më ekspresive të shijes. Trupi ITO-M3 është projektuar për pastrim klasik me rërë (MTL). Trupi është i pajtueshëm me cigaren elektronike VooPoo Doric 20 Pod Kit dhe paketën VooPoo Drag Q Pod.

 

Fuqia e rekomanduar nga prodhuesi për përdorimin e elementit ngrohës VooPoo ITO-M3 është 8 – 12 W.

Rezistenca: 1.2 ohm
Numri i mbështjelljeve: 1 (rrjetë)
Fuqia e rekomanduar: 8 – 12 W
Modaliteti i temperaturës: JO
I përshtatshëm për: MTL (thithje klasike)
Paketimi: 1 pc

Përputhshmëria:
– Kompleti VooPoo Doric 20 Pod
– Kompleti VooPoo Drag Q Pod
– Kompleti VooPoo Argus P1 Pod
– Fisheku zëvendësues për VooPoo Argus P1 Pod Kit

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.