Rezistence VooPoo ITO-M0 (0,5ohm)
Rezistence VooPoo ITO-M0 (0,5ohm)

520 L

520 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Rezistence VooPoo ITO-M0 (0,5ohm)

520 L

VooPoo ITO-M0 ofron një rezistencë prej 0,5 ohm.

Porosi e thjeshtuar
Kategorite: ,

Rezistence zëvendësuese VooPoo ITO-M0 ofron një rezistencë prej 0,5 ohm.Ka një spirale rrjetë në bërthamë për shpërndarje të shkëlqyer shije, fillim të shpejtë të nxehtësisë dhe tym të këndshëm. Trupi është projektuar në mënyrë strukturore për paraqitjen më ekspresive të shijes. Trupi ITO-M0 është menduar për veshje të ngushtë direkte (RDL). Trupi është i pajtueshëm me cigaren elektronike VooPoo Doric 20 Pod Kit dhe paketën VooPoo Drag Q Pod. Mund të përdoret me rimbushje standarde me nikotinë dhe jo nikotinë.

Fuqia e rekomanduar nga prodhuesi për përdorimin e elementit ngrohës VooPoo ITO-M0 është 18 – 25 W.

Rezistenca: 0.5 ohm
Numri i mbështjelljeve: 1 (rrjetë)
Fuqia e rekomanduar: 18 – 25 W
Modaliteti i temperaturës: JO
I përshtatshëm për: RDL
Paketimi: 1 pc

Përputhshmëria:
– Kompleti VooPoo Doric 20 Pod
– Kompleti VooPoo Drag Q Pod
– Kompleti VooPoo Argus P1 Pod
– Rezistence zëvendësuese për VooPoo Argus P1 Pod Kit

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.