Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Rezistence Uwell Aeglos P1 Aeglos Pod (0,6ohm)
Rezistence Uwell Aeglos P1 / Aeglos Pod (0,6ohm)

550 L

550 L

Rezistence Uwell Aeglos P1 / Aeglos Pod (0,6ohm)

550 L

Rezistence zëvendësues i tipit Uwell Aeglos UN2 Meshed-H ofron një rezistencë prej 0,6 ohm.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Categories: ,

Description

Rezistence zëvendësues i tipit Uwell Aeglos UN2 Meshed-H ofron një rezistencë prej 0,6 ohm.

Në thelb, ka një rrjetë të bërë nga FeCrAl Kanthal për fillimin efektiv të nxehtësisë, dhënien e shijes së butë dhe tymosje optimale. Trupi është projektuar në mënyrë strukturore për paraqitjen më ekspresive të shijes. Trupi Uwell Aeglos me një rezistencë prej 0,6 ohm është menduar për fryrje klasike më të ajrosur (MTL) ose për veshje direkte më të ngushtë (RDL). Ata shkojnë më mirë me rimbushjet standarde të nikotinës dhe pa nikotinë.

Fuqia e rekomanduar nga prodhuesi për përdorimin e kësaj pajisje është 23 – 27 W.

Rezistenca: 0.6 ohm
Numri i mbështjelljeve: 1 (rrjetë)
Fuqia e rekomanduar: 23 – 27 W
Modaliteti i temperaturës: JO
I përshtatshëm për: MTL
Paketimi: 1 pc

Përputhshmëria:
– Kompleti Uwell Aeglos Pod
– Kompleti Uwell Aeglos P1 Mod Pod