Uwell Aeglos P1 Aeglos Pod
Rezistence Uwell Aeglos P1 / Aeglos Pod – 0.2Ω

550 L

550 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Rezistence Uwell Aeglos P1 / Aeglos Pod – 0.2Ω

550 L

Rezistence zëvendësues i tipit Uwell Aeglos UN2 Meshed-H ofron një rezistencë prej 0,2 ohm.

Porosi e thjeshtuar
Kategorite: ,

Rezistence zëvendësues i tipit Uwell Aeglos UN2 Meshed-H ofron një rezistencë prej 0,2 ohm. Në thelb, ka një rrjetë të bërë nga FeCrAl Kanthal për një fillim efektiv të shkëlqimit, një shpërndarje të butë shije dhe një tym të madh. Trupi është projektuar në mënyrë strukturore për paraqitjen më ekspresive të shijes. Trupi Uwell Aeglos është projektuar për mbytje të drejtpërdrejtë në mushkëri (DL). Ata shkojnë më mirë me rimbushjet standarde të nikotinës dhe pa nikotinë.

Fuqia e rekomanduar nga prodhuesi për përdorimin e kësaj pajisje është 45 – 52 W.

Karakteristikat:

Rezistenca: 0.2 ohm
Numri i mbështjelljeve: 1 (mesh)
Fuqia e rekomanduar: 45 – 52 W
Modaliteti i temperaturës: JO
I përshtatshëm për: DL

Paketa: 1 copë

Përputhshmëria:
– Kompleti Uwell Aeglos Pod
– Kompleti Uwell Aeglos P1 Mod Pod

Përpara përdorimit të parë, ju rekomandojmë fuqimisht që të hidhni disa pika e-liquid në qendër të elementit ngrohës, në mënyrë që pambuku brenda të ngjyhet mjaftueshëm. Pas instalimit të trupit në atomizues dhe mbushjes së rezervuarit me e-lëng, lëreni të qëndrojë për rreth 10 minuta për të shmangur djegien e trupit gjatë ngrohjes së parë.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.