Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Rezistence UN2 Meshed pro Uwell Aeglos Pod – 0.23 Ω

Rezistence UN2 Meshed për Aeglos ofron një rezistencë prej 0,23 ohm.

Porosi e thjeshtuar
Kategori:

Rezistence UN2 Meshed Pro Uwell për Aeglos ofron një rezistencë prej 0,23 ohm. Në thelb ka një rrjetë të veçantë rrjetë për një fillim të shpejtë të nxehtësisë, shpërndarje të butë të shijes dhe një tymosje të këndshme. Trupi është projektuar në mënyrë strukturore për paraqitjen më ekspresive të shijes. Trupi rrjetë UN2 është projektuar për veshje direkte (DL).

Fuqia e rekomanduar nga prodhuesi për përdorimin e pajisjes është 40 – 45 W.

Karakteristikat:

Rezistenca: 0.23 ohm
Numri i mbështjelljeve: 1 (rrjetë)
Fuqia e rekomanduar: 40 – 45 W
Modaliteti i temperaturës: JO
I përshtatshëm për: DL

Paketa: 1 copë

Përputhshmëria:
– Kompleti Uwell Aeglos Pod
– Kompleti Uwell Aeglos P1 Mod Pod

Përpara përdorimit të parë, ju rekomandojmë fuqimisht që të hidhni disa pika e-liquid në qendër të elementit ngrohës, në mënyrë që pambuku brenda të ngjyhet mjaftueshëm. Pas instalimit të trupit në atomizues dhe mbushjes së rezervuarit me e-lëng, lëreni të qëndrojë për rreth 10 minuta për të shmangur djegien e trupit gjatë ngrohjes së parë.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.