Nautilus 2S 0,7Ω
Rezistence Aspire Nautilus 2S 0,7Ω

500 L

500 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Rezistence Aspire Nautilus 2S 0,7Ω

500 L

Aspire Nautilus 2S 0,7Ω – Rezistence për pastruesit nga seria Nautilus 2S.

Porosi e thjeshtuar
Kategorite: ,

Aspire Nautilus 2S 0,7Ω

Rezistence për pastruesit nga seria Nautilus 2S. Rezistenca është 0.7Ω, fuqia e rekomanduar 20W-25W. Në vend të një spiraleje klasike, ajo ka një pëlhurë të veçantë – rrjetë që ofron ngrohje më të shpejtë, avullim uniform, gjenerim më të madh të avullit dhe shije më të theksuar.

 

Përputhshmëria:

 • Aspire Nautilus 2 Tank
 • Aspire Nautilus 2S Tank
 • Aspire Nautilus GT Tank
 • Aspire Nautilus GT Mini Tank
 • Aspire Nautilus GT Anniversary Edition
 • Aspire Nautilus GT Mini Anniversary Edition
 • Aspire Nautilus 3 Tank
 • Aspire Zelos 2.0 Kit s Nautilus 2S
 • Aspire Zelos 3 Kit s Nautilus 3 Tank
 • Aspire Zelos X Kit s Nautilus 3(22) Tank
 • Aspire Nautilus 3(22) Tank
 • Aspire Zelos Nano Kit s Nautilus Nano Tank
 • Aspire Nautilus Nano Tank

Prodhuesi: Aspire
Rezistenca: 0.7Ω (fuqia e rekomanduar 20W-25W)

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.