Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Aspire 1.0 Ω
Rezistence Aspire 1.0 Ω

500 L

500 L

Rezistence Aspire 1.0 Ω

500 L

Aspire 1.0 Ω- Aspire Nautilus BVC  rezistencë 1,0 ohm e përputhshme me Nautilus Mini Tank

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Kategori: ,

Përshkrim

Rezistence Aspire 1.0 Ω

Aspire Nautilus BVC  rezistencë 1,0 ohm e përputhshme me Nautilus Mini Tank. Mund ta vendosni fuqinë me këtë kokë midis 13W dhe 15W për avullimin MTL.

Paketa përmban:
1x Rezistence Aspire Nautilus BVC

Parametrat:
Spirale: Mesh
Rezistenca e kokës së ngrohjes: 1.0 ohm

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.