Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Rezistence Aspire 1.8Ω
Rezistence Aspire 1.8Ω

500 L

500 L

Rezistence Aspire 1.8Ω

500 L

Rezistence Aspire Triton Mini me rezistencë 1.8ohm në dizajnin Clapton.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Kategorite: ,

Description

Rezistence Aspire Triton Mini me rezistencë 1.8ohm në dizajnin Clapton.

Termi Clapton i referohet përdorimit të një spirale të dyfishtë, ku njëra spirale mbështillet rreth tjetrës. Falë kësaj, sipërfaqja e avullimit rritet dhe shija e lëngut elektronik paraqitet më mirë.

Parametrat teknikë:
Rezistenca: 1.8 ohm (13W-16W)
Lloji i spirales: spiralja Clapton (Kanthal)

Prodhuesi: Aspire