Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Aspire 0.3 Ω
Rezistence Aspire 0.3 Ω

500 L

500 L

Rezistence Aspire 0.3 Ω

500 L

Aspire 0.3 Ω – Rezistence Aspire Nautilus BVC

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Kategori: ,

Përshkrim

Rezistence Aspire Nautilus BVC. Sjell sistemin e mbështjelljes Mesh, i cili ju lejon të prodhoni avull edhe më shumë dhe më të dendur. E përputhshme me pastruesit Nautilus, Nautilus 2s dhe Nautilus 2. Versioni me rezistencë 0.3ohm

Prodhuesi: Aspire
Rezistenca: 0.3 ohm
Fuqia e rekomanduar: 23-28W
Lloji i bobinës: Coil Mesh

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.