Rezistenca VooPoo TPP - 0.2
Rezistenca VooPoo TPP – 0.2Ω (TPP-DM2)

850 L

850 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Rezistenca VooPoo TPP – 0.2Ω (TPP-DM2)

850 L

Coils – të dizenjuara për VooPoo Drag 3  dhe VooPoo Argus GT 2.

Porosi e thjeshtuar
Kategorite: ,

Coils – të dizenjuara për VooPoo Drag 3  dhe VooPoo Argus GT 2. Janë të përshtatshme për lengjet klasike dhe për aromat.

Karakteristikat :

0,2Ω (TPP-DM2) :

    • Rezistenca: 0,15 ohm
    • Lloji spirale: MESH
    • Fuqia e rekomanduar: 40 – 60 W
    • I përshtatshëm për: DL (Direct lung)

Paketa: 1 copë

Përputhshmëria:

– VooPoo TPP Pod Tank
– VooPoo Drag 3 Kit s TPP Pod Tank
– VooPoo Drag X Plus Kit s TPP Pod Tank
– VooPoo Maat New Tank
– VooPoo Argus II Kit s Maat Tank
– VooPoo Argus MT Kit s Maat New Tank
– VooPoo Argus XT Kit s Maat New Tank

Këshillë: Para se të përdorni për herë të parë, ju rekomandojmë të hidhni disa pika te lengut ne qender te burning coils ,në mënyrë që pambuku të zbutet mjaftushem brenda saj.Pasi ta keni instaluar trupin në atomizues dhe ta mbushni rezervuarin me lëng e lemë cigaren të pushojë  për rreth 10 minuta duke mos e ndezuar atë. Nese nuk e bëni këtë gjë dhe e ndizni cigaren tuaj duke mos e lënë të pushoj për 10 minuta para përdorimit ju mund ta digjni atë .

Prodhuesi:VooPoo

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.