Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Rezistenca VooPoo PnP-TM2 (0.8Ω)
Rezistenca VooPoo PnP-TM2 (0.8Ω)

520 L

520 L

Rezistenca VooPoo PnP-TM2 (0.8Ω)

520 L

Rezistence zëvendësues VooPoo PnP-TM2 ofron një rezistencë prej 0.8 ohms.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Kategorite: ,

Description

Rezistenca VooPoo PnP-TM2 (0.8Ω)

Rezistence zëvendësues VooPoo PnP-TM2 ofron një rezistencë prej 0.8 ohms. Ka një spirale rrjetë në bërthamë për shpërndarje të shkëlqyer shije dhe tymosje të shkëlqyer. Trupi është projektuar në mënyrë strukturore për paraqitjen më ekspresive të shijes. Trupi PnP-TM2 Mesh është i destinuar për thithje klasike (MTL). Mund të përdoret si me rimbushjet standarde të nikotinës dhe pa nikotinë, ashtu edhe me e-lëngët me kripë nikotine.

Elementi ngrohës me rrjetë PnP-TM2 mund të përdoret në intervalin 12 – 18 W.

Rezistenca: 0.8 ohm
Numri i mbështjelljeve: 1 (rrjetë)
Fuqia e rekomanduar: 12 – 18 W
Modaliteti i temperaturës: JO
I përshtatshëm për: MTL (thithje klasike)
Paketimi: 1 cope

Përputhshmëria:
– Kompleti i podeve VooPoo V.SUIT
– Kompleti VooPoo Argus Mod Pod
– Kompleti VooPoo Argus Pro Pod
– VooPoo Drag Max Kit
– Kompleti VooPoo Argus X Mod Pod
– VooPoo Vinci 2 Mod Pod Kit
– VooPoo Vinci X 2 Mod Pod Kit
– Kompleti VooPoo Doric 60 Pod
– VooPoo Drag me PnP-X Pod Kit
– VooPoo Drag X PnP-X Pod Kit
– VooPoo PnP-X Pod Tank
– Tank VooPoo UFORCE-L

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.