PnP - MTL 1,2Ω
Rezistenca VooPoo PnP – MTL 1,2Ω (PnP-C1)

520 L

520 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Rezistenca VooPoo PnP – MTL 1,2Ω (PnP-C1)

520 L

Rezistenca VooPoo PnP – MTL 1,2Ω – të dizenjuara për VooPoo VINCI  dhe VooPoo DRAG X. Versioni më i ri i  cigareve elektronike POD SYSTEM nga VooPoo VINCI  dhe VooPoo DRANG X sjellë pranë jush disa zgjedhje për burning coils. Janë të përshtatshme për lengjet klasike dhe për aromat.

Porosi e thjeshtuar
Kategorite: ,

Buring coils – të dizenjuara për VooPoo VINCI  dhe VooPoo DRAG X. Versioni më i ri i  cigareve elektronike POD SYSTEM nga VooPoo VINCI  dhe VooPoo DRANG X sjellë pranë jush disa zgjedhje për burning coils. Janë të përshtatshme për lengjet klasike dhe për aromat.

Karakteristikat :

MTL 1,2Ω (PnP-C1):

    • Rezistenca: 1.2 ohm
    • Numri i spiraleve: 1
    • Fuqia e rekomanduar: 10 – 15 W
    • I përshtatshëm për: DL (Direct Lung)

Paketa: 1 copë

Këshillë: Para se të përdorni për herë të parë, ju rekomandojmë të hidhni disa pika te lengut ne qender te burning coils ,në mënyrë që pambuku të zbutet mjaftushem brenda saj.Pasi ta keni instaluar trupin në atomizues dhe ta mbushni rezervuarin me lëng e lemë cigaren të pushojë  për rreth 10 minuta duke mos e ndezuar atë. Nese nuk e bëni këtë gjë dhe e ndizni cigaren tuaj duke mos e lënë të pushoj për 10 minuta para përdorimit ju mund ta digjni atë .

Prodhuesi:VooPoo

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.