Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Red Muff
Red Muff – Monkey

2250 L2600 L

2250 L2600 L

Përzgjidhni mundësi

Red Muff – Monkey

2250 L2600 L

Red Muff – Një kek i mbushur me shijen e luleshtrydhes. Ajo cka ju do të ndjeni në shijen e këtij lëngu është kryesisht shija e luleshtrydhes dhe më pas do të ndjeni shijen e një keku. Një kombinim i shijshem midis këtyre dy shijeve.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Kategorite: , Shijet: ,

Description

Red Muff – Monkey 

Red Muff – Një kek i mbushur me shijen e luleshtrydhes. Ajo cka ju do të ndjeni në shijen e këtij lëngu është kryesisht shija e luleshtrydhes dhe më pas do të ndjeni shijen e një keku. Një kombinim i shijshem midis këtyre dy shijeve.

Përmbajtja: 12 ml aromë në një shishe 60 ml.

Përqendrimi: 20%

Koha e rekomanduar qe te perdoret pas përzjerjes: 14 ditë

Kjo është receta origjinale e Monkey Liquid, tani në metoden shake & vape. Aromat janë të përgatitura dhe ajo cka ju duhet që të bëni është që të shtoni bazën plus sasine e nikotinës që ju dëshironi që të përdorni. Nëse ju dëshironi që ta përdorni pa nikotinë atëhere baza që duhet shtuar është 48ml. Përdorni paisje mbrojtëse kur beni përzierjen.

Cilësia e këtij produkti përcaktohet nga përbërësit e përdorur, që janë kryer teste të sigurisë shëndetësore dhe duke iu përmbajtur proceseve standarte të prodhimit. Cdo produkt Monkey është i certifikuar për prodhimin e likuidëve dhe i permbahet cdo detyre të dhënë nga shteti Çek.

Additional information

Fortesia

0 MG, 3 MG, 6 MG, 9 MG

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.