Pod VooPoo
Pod VooPoo Vinci 2

800 L

800 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Pod VooPoo Vinci 2

800 L

Pod për cigaret elektronike Voopoo Vinci 2 dhe Vinci X.

Porosi e thjeshtuar
Kategorite: ,

Pod për cigaret elektronike Voopoo Vinci 2 dhe Vinci X.

Pod plastik me vëllim 6,5 ml, i pajtueshëm me të gjitha kokat ngrohëse nga seria PnP. Rezistenca nuk përfshihet në paketë dhe duhet të blihet veçmas.

Përmbajtja e paketës:
1x fishek Voopoo Vinci 2

Prodhuesi: Voopoo

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.