Pod Uwell Caliburn
Pod Uwell Caliburn

600 L

600 L

Përzgjidhni mundësi
Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Pod Uwell Caliburn

600 L

Kokë rezervë për Caliburn Pod.

Porosi e thjeshtuar
Kategori: ,

Kokë rezervë për Caliburn Pod.

Fisheku unik me mbushje të sipërme mund të mbajë 2 ml e-lëng. Dizajni inovativ i fishekut parandalon rrjedhjet. Ai përmban një spirale kanthal me një rezistencë prej 1.4 ohm. Ky fishek është ideal për përkthim më të mirë të shijes. Instalimi është shumë i thjeshtë, pasi fisheku është ngjitur në trupin e POD duke përdorur një magnet.

Koka është e përshtatshëm si për e-lëngët klasikë ashtu edhe për rimbushjet NickSalt.

Paketa përmban:
1 x kokë 2 ml

Parametrat:
Përputhshmëria: UWELL Caliburn POD
Rezistenca: 1.4 ohm
Vëllimi: 2 ml
Materiali: Kanthal

OHM

1.4

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.