Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom
Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Pod Caliburn G2
Pod Uwell Caliburn G2

600 L

600 L

Pod Uwell Caliburn G2

600 L

Pod Uwell Caliburn G2 – Kokë rezervë bosh për Caliburn G2.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Kategori: ,

Përshkrim

Kokë rezervë bosh për Caliburn G2.

Kokë pa rezistence me vëllim 2 ml. Ofron mbushje të thjeshtë të sipërme pas heqjes së grykës dhe mundësinë e rregullimit të furnizimit me ajër duke përdorur unazën e kuqe AFC në anën e fishekut. Është në përputhje me kokat ngrohëse për Caliburn G dhe Caliburn G2.

Paketa nuk përfshin rezistence. Rezistenca duhet të blihet veçmas këtu.

Paketa përmban:
1x 2ml fishek UWELL Caliburn G2

Parametrat:
Përputhshmëria: UWELL Caliburn G2 POD
Rezistenca: Nuk ka rezistence
Vëllimi: 2 ml

Përputhshmëria:
– Kompleti Uwell Caliburn G2 Pod
– Kompleti Uwell Caliburn GK2 Pod
– Kompleti Uwell Caliburn Tenet Pod
– Kompleti Uwell Caliburn Tenet KOKO Pod

Prodhuesi: UWELL

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.