Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Pod Uwell Caliburn G
Pod Uwell Caliburn G

600 L

600 L

Pod Uwell Caliburn G

600 L

Kokë rezervë bosh për Caliburn G.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Kategorite: ,

Description

Kokë rezervë bosh për Caliburn G.

Kokë unik me mbushje të sipërme mban 2 ml e-lëng. Nën kapakun e plastikës, i cili shërben si grykë, do të gjeni një hapje për mbushje.

Dizajni inovativ i fishekut parandalon rrjedhjet. Instalimi i kokës ngrohëse është shumë i thjeshtë, thjesht futni rezistencen në trupin e fishekut. Trupi i fishekut është ngjitur me anë të një magneti në trupin e POD-së dhe kështu instalimi në cigaren elektronike është shumë i lehtë.

Paketa nuk përfshin rezistence. Rezistenca duhet të blihet veçmas këtu.

Paketa përmban:

Koka UWELL Caliburn G 1x 2ml

Parametrat:
Përputhshmëria: UWELL Caliburn G POD
Rezistenca: Nuk ka rezistence
Vëllimi: 2 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.