Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Pod Uwell Caliburn A3 Pod / AK3 Pod
Pod Uwell Caliburn A3 Pod / AK3 Pod

650 L

650 L

Pod Uwell Caliburn A3 Pod / AK3 Pod

650 L

Pod zëvendësues për cigaren elektronike Uwell Caliburn A3 Pod / AK3 Pod Kit ka një vëllim bazë prej 2 ml.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Categories: ,

Description

Pod zëvendësues për cigaren elektronike Uwell Caliburn A3 Pod / AK3 Pod Kit ka një vëllim bazë prej 2 ml.Brenda pod ka një rezistence të integruar të veçantë FeCrAl Meshed me një rrjetë kanthal me një rezistencë prej 1.0 ohm, prandaj fisheku është menduar kryesisht për avullimin MTL.Është në përputhje me modelet e serisë Caliburn A3 / AK3.Do të ofrojë gjithashtu një grykë të përmirësuar me ergonomi më të mirë dhe mbushje të përshtatshme të sipërme pas heqjes së gojës nga trupi.

Përputhshmëria:

– Kompleti Uwell Caliburn A3 Pod
– Kompleti Uwell Caliburn AK3 Pod
Vëllimi: 2.0 ml
Rezistenca: 1.0 Ω (Meshed FeCrAl)
Paketimi: 1 pc