Pod Uwell Caliburn A3 Pod / AK3 Pod (1,0ohm)
Pod Uwell Caliburn A2 – 0.9 ohm

600 L

600 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Pod Uwell Caliburn A2 – 0.9 ohm

600 L

Kokë rezervë për Caliburn A2 POD me një kapacitet prej 2 ml e-lëng.

Porosi e thjeshtuar
Kategori: ,

Kokë rezervë për Caliburn A2 POD me një kapacitet prej 2 ml e-lëng.

Koka përmban një element ngrohës të avancuar Meshed-H me një rezistencë prej 0,9 ohmë për performancën MTL. Mbushje e sipërme dhe mbyllje magnetike. Falë teknologjisë Pro-FOCS, ajo siguron përkthimin maksimal të shijes së e-liquid.

Ju mund të përdorni fishekun UWELL Caliburn A2 si me e-lëngët klasikë ashtu edhe me rimbushjet moderne NicSalt.

Paketa përmban:
1 x kokë 2 ml

Parametrat:
Përputhshmëria: Cigare elektronike Uwell Caliburn A2 Pod Kit, Cigare elektronike Uwell Caliburn AK2 Pod Kit
Rezistenca: 0.9 ohm
Vëllimi: 2 ml
Materiali: MESH

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.