Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Pistachio
Pistachio NO.27 – Flavormonks Tobacco Bastards

2250 L2600 L

2250 L2600 L

Përzgjidhni mundësi

Pistachio NO.27 – Flavormonks Tobacco Bastards

2250 L2600 L

Pistachio – Flavormonks Tobacco Bastards. Një kombinim i shkëlqyer i përbërë nga një shije universale arre dhe pak duhani me një prekje karamel, plotësuar me ekstrakt natyral fëstëku. Një shije duhani plot karakter rrumbullakohet në mënyrë të shijshme nga detajet intensive të shijes së fëstëkut. Tani Flavormonks ka shtuar ekstrakte aroma natyrale nga linja Betsy, ku aroma e fëstëkut është shumë e popullarizuar në mesin e avulluesve.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Kategorite: ,

Description

Pistachio – Flavormonks Tobacco Bastards. Një kombinim i shkëlqyer i përbërë nga një shije universale arre dhe pak duhani me një prekje karamel, plotësuar me ekstrakt natyral fëstëku. Një shije duhani plot karakter rrumbullakohet në mënyrë të shijshme nga detajet intensive të shijes së fëstëkut. Tani Flavormonks ka shtuar ekstrakte aroma natyrale nga linja Betsy, ku aroma e fëstëkut është shumë e popullarizuar në mesin e avulluesve.

Shijet e reja Flavormonks Tobacco Bastards Shake dhe Vape vijnë në një shishe Helix 60 ml që përmban 12 ml shije. Thjesht shtoni një bazë ose përforcues, shkundni dhe papritmas keni një furnizim me e-lëng të shkëlqyeshëm! Me shishet e reja Helix, është e mundur të zhbllokoni pikatoren dhe të rimbushni shishen me lehtësi pa pasur nevojë të hiqni të gjithë kapakun me pikatore.

Raporti i shijes i akorduar në mënyrë perfekte për të marrë shijet më të mira të mundshme në Shake dhe Vape nuk është i lehtë dhe veçanërisht jo me shijet Flavormonks të cilat kanë një përqendrim shumë të fortë shije.Pas një muaji testimi, arritëm të zbulojmë raportin ideal të përzierjes dhe jua sjellim në një paketë të re.

Flavormonks shijet belge të serisë Tobacco Bastards dallohen me një gamë të tërë të shijeve (aromave) të koncentruara të shkëlqyera që janë unike në botë. Të gjitha shijet janë punuar me dorë nga koncentratet e freskëta deri tek standardet më të larta të klasës ushqimore dhe janë prodhuar nën FASFC. Qëllimi kryesor i prodhuesit është të ofrojë shije në cilësinë më të lartë të mundshme natyrore. Shijet e Flavormonks nuk përmbajnë diacetil, acetoinë, acetilpropionil, alkool dhe nuk ngjyrosen në asnjë mënyrë. Ngjyra e tyre është thjesht natyrale.

Koha e rekomanduar e perdorimit: Nuk kërkohet sipas rekomandimeve të prodhuesit
Vëllimi: 12 ml (shishe plastike 60 ml me pikatore)
Prodhuesi: Flavormonks (Belgjikë)

Additional information

Fortesia

0 MG, 3 MG, 6 MG, 9 MG

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.