OXVA Xlim Pro Pod Kit
OXVA Xlim Pro Pod Kit

4950 L

4950 L

Përzgjidhni mundësi
Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

OXVA Xlim Pro Pod Kit

4950 L

Versioni profesional i Xlim popullor nga prodhuesi OXVA është më në fund këtu. Modeli i cigares elektronike OXVA Xlim Pro Pod Kit sjell kënaqësinë e fundit të vape falë një game të gjerë funksionesh të dobishme dhe një dizajni të lëmuar pa kompromis.

Porosi e thjeshtuar
Kategorite: ,

Versioni profesional i Xlim popullor nga prodhuesi OXVA është më në fund këtu. Modeli i cigares elektronike OXVA Xlim Pro Pod Kit sjell kënaqësinë e fundit të vape falë një game të gjerë funksionesh të dobishme dhe një dizajni të lëmuar pa kompromis. Versioni Xlim Pro sjell një sërë përmirësimesh, duke përfshirë një kapacitet më të madh të baterisë, një rritje të fuqisë dalëse me mundësinë e rregullimit ose një seri të ridizajnuar fishekësh Xlim për rimbushje më të përshtatshme. Modeli është krenar për dizajnin e tij luksoz, struktura është bërë nga aliazh zinku me cilësi të lartë, i cili plotësohet nga panele me ngjyra të ndezura të bëra me teknikën IML. Nuk duhet të mungojnë as ergonomia perfekte e trupit dhe dimensionet kompakte. Brenda pajisjes do të gjeni një bateri të integruar me një kapacitet të madh prej 1000 mAh për jetëgjatësi edhe më të gjatë dhe funksionim pa probleme. Ju do të jeni në gjendje të karikoni baterinë përmes portës USB-C me një rrymë deri në 2 A.

Kompleti OXVA Xlim Pro Pod do të ofrojë gjithashtu kontroll të thjeshtë dhe një ekran të madh të qartë në pjesën e përparme. Në ekran keni një pasqyrë të gjendjes së baterisë, numrit të mbulesave, rezistencës së fishekut dhe fuqisë së caktuar, të cilat mund t’i rregulloni në intervalin 5 – 30 W. Në pjesën e poshtme të ekranit, një stil elegant ju pret aksesor ne formen e nje diode futuriste. Ndërrimi automatik dhe manual janë të disponueshëm për ndërrimin e shkëlqimit. Ju do të jeni në gjendje të rregulloni ngurtësinë që rezulton të kapakut falë kontrollit anësor të rrjedhës së ajrit. Kompleti Xlim Pro Pod sjell gjithashtu një version të ri të fishekëve Xlim të emërtuar V3 Top Fill. Këto fishekë do të ofrojnë të njëjtat veti shije me cilësi të lartë, por sjellin një metodë të ridizajnuar mbushjeje anësore që nuk ndërhyn në trupin e baterisë. Kur rimbushni, nuk keni më nevojë ta shkëputni fishekun nga trupi, gjë që ju kursen kohë. OXVA Xlim Pro Pod Kit është një cigare elektronike e rafinuar që mund të emocionojë absolutisht të gjithë perdorusit.

Parametrat e produktit:

Përmasat: 111 x 25 x 14.3 mm
Kapaciteti i baterisë: 1000 mAh
Metoda e veshjes: MTL (Fryrja klasike) / RDL (Veshje e drejtpërdrejtë e shtrënguar)
Metodat e ndërrimit të kapakut: automatike dhe manuale
Fuqia dalëse: 5 – 30 W (e rregullueshme)
Rezistenca e mbështetur: 0,33 – 3,0 Ω
Vëllimi i fishekut: 2 ml
Materiali: Aliazh zinku + IML + PCTG
Karikimi: Porta USB-C (5V / 2A)
Pesha: 66 g

 

Përmbajtja e paketës:

Trupi i baterisë 1x OXVA Xlim Pro Pod (1000 mAh)
1x fishek OXVA Xlim V3 Mbushje e sipërme (0,6 Ω)
1x fishek OXVA Xlim V3 Mbushje e sipërme (0,8 Ω)
1x kabllo karikimi USB-C
1x kordon për t’u varur në qafë
1x manual përdorimi

Ngjyra

E zeze, E zeze- Gold, Jeshile, Vishnje