Monkey Vape Premium
Monkey Vape Premium

3000 L

3000 L

3000 stok

Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Monkey Vape Premium

3000 L

Dëshironi të kurseni para tuaja? Nëse po atëherë ju ftojmë të blini katrën tonë premium me vlerë 3000 lekë dhe të përfitoni nga ofertat tona vetëm për ju! Klientët Premium përfitojnë transport falas, ulje cmimi, oferta të personalizuara, trajtim prioritar.

Karte per klientet tane Premium
Perfitoni shume avantazhe
Karte personale e vlefshme per 1 vit

3000 stok

Porosi e thjeshtuar
Kategori:

Shpjegim i Monkey Vape Premium


Monkey Vape Premium

Cilat jane avantazhet e kartes Monkey Vape Premium?

Perfitoni dergese falas, brenda 24 oreve, ne Tirane

Nje deshire e papritur per te shijuar e-lengun me te fundit nga marka juaj e preferuar? Keni nevoje te riblini urgjentisht rezervat tuaja te rezistences? A keni absolutisht nevoje per pajisjet me te fundit ne mode te momentit?

Perfitoni nga dergesa falas, ekspres dhe e pakufizuar ne Tirane.

Perfitim per dergese falas, brenda 24 oreve, ne Tirane

Anetaresimi Premium, Perfitimet Premium! Bli tani me shumice per te kursyer!

Karta Monkey Vape Premium hap dyert per oferta te mira. Perfitoni nga ulja e çmimeve ne nje perzgjedhje te markave.

Detaje e uljes se cmimeve dhe produkteve jane si me poshte:

Te gjithe lengjet deri ne 60ml

-200 Leke nese blihen 2 lengje
-400 Leke nese blihen 5 lengje

Te gjithe lengjet deri ne 120ml

-300 Leke nese blihen 2 lengje
-600 Leke nese blihen 5 lengje

Te gjitha lengjet Monkey Vape (Marka jone)

-300 Leke nese blihen 2 lengje
-500 Leke nese blihen 5 lengje

Cigarja juaj e pare

-10% per paisjen tuaj te pare

Merrni -20% per ditelindjen tuaj

Eshte ditelindja jote* ? Monkey Vape feston diten kur erdhe ne bote dhe ju ofron diçka per ta trajtuar veten me nje kod -20% te vlefshem per 7 dite ne te gjithe faqen (duke perjashtuar produktet qe aktualisht jane ne ulje cmimi).

* data e futur ne llogarine tuaj te klientit

Kujdes: Deshironi te ndryshoni daten e ditelindjes ne hapesiren tuaj personale? Vini re se vetem nje kod do t’ju dergohet per nje periudhe prej 365 ditesh.

Cilat jane kushtet e kartes Monkey Vape Premium?

Karta Monkey Vape Premium gjendet ne zonen tuaj te klientit dhe eshte e vlefshme per 1 vit nga data e blerjes.

Kjo karte personale dhe e patransferueshme i eshte bashkangjitur nje anetari te vetem Premium. Prandaj, sherbimet dhe avantazhet e lidhura me karten jane te rezervuara ekskluzivisht per mbajtesin e saj.

Ne rast te mosperputhjes me kete rregull (adresa te shumta dergese dhe/ose faturimi), Monkey Vape rezervon te drejten te pezulloje perkohesisht ose pergjithmone vlefshmerine e kartes suaj Monkey Vape Premium. Ne kete rast, nuk mund te behet asnje rimbursim.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.