Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

MiMiMi Juice: Rhubarb Sucker

Ju pëlqejnë shijet e freskëta? Po sikur të provoni diçka pak jokonvencionale? Aroma Rhubarb Sucker do t’i bëjë shijet tuaja të kërcejnë me një kombinim atipik të ravenës pak të thartë të përzier me shijen freskuese të mjedrës së ëmbël dhe portokallit me lëng. Në fund, mund të dalloni edhe notat e lëngut të ëmbël të portokallit, i cili nënvizon këndshëm të gjithë aromën.

Porosi e thjeshtuar
Kategori:

Ju pëlqejnë shijet e freskëta? Po sikur të provoni diçka pak jokonvencionale? Aroma Rhubarb Sucker do t’i bëjë shijet tuaja të kërcejnë me një kombinim atipik të ravenës pak të thartë të përzier me shijen freskuese të mjedrës së ëmbël dhe portokallit me lëng. Në fund, mund të dalloni edhe notat e lëngut të ëmbël të portokallit, i cili nënvizon këndshëm të gjithë aromën.

A ju pëlqen të eksperimentoni pak dhe a jeni adhurues i aromave të ëmbla dhe ëmbëlsirave? Ndoshta ju duhet të rriteni. Një seri absolutisht e papërmbajtshme e shijeve të shake & vape sulmon shijen tuaj. Kjo është një shije MiMiMi Juice me origjinë nga Britania e Madhe. Këto shije do të ofrojnë cilësi të jashtëzakonshme të të gjithë përbërësve të përdorur falë standardeve të larta të kësaj kompanie. Ato janë bërë vetëm nga lëndët e para të cilësisë më të lartë në treg dhe kaluan një periudhë të gjatë testimi dhe testimi përpara se të hidheshin në treg. Të gjithë përbërësit plotësojnë bukur njëri-tjetrin dhe formojnë një mozaik të paharrueshëm shijesh. Këto janë shije shake & vape që mund t’i avulloni pa pasur nevojë për maturim të mëtejshëm. Seriali fokusohet kryesisht te ëmbëlsirat, por mund të gjeni edhe shije freskuese frutash me përbërës kremoz për avullimin e përditshëm. Shijet e lëngut MiMiMi vijnë në shishe të mëdha 60 ml që mbajnë 15 ml shije. Shishet kanë një pikatore për mbushjen e lehtë të atomizuesit me e-lëngun e përfunduar pas përzierjes me bazën.

Koha e rekomanduar qe te perdoret pas përzjerjes: 7 ditë

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.