MiMiMi Juice Beerenschubser
MiMiMi Juice Beerenschubser

2250 L2600 L

2250 L2600 L

Përzgjidhni mundësi
Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

MiMiMi Juice Beerenschubser

2250 L2600 L

Përzierja tradicionale e manave është një nga shijet më të njohura në fushën e avullimit. Kjo përzierje e re si kokrra të kuqe nga linja MiMiMi Juice – Beerenschubser do t’ju bindë gjithashtu për cilësitë e saj. Komponenti dominues është më pas vërshimi i boronicave të ëmbla, të cilat në fund plotësohen me manaferrat e kuqe, ndër të cilat nuk duhet të mungojnë luleshtrydhet e egra, manaferrat apo ndoshta mjedrat e kuqe të ëmbla. Kjo është thjesht e shkëlqyer.

Porosi e thjeshtuar
Kategorite: , Tags: , ,

MiMiMi Juice Beerenschubser

Përzierja tradicionale e manave është një nga shijet më të njohura në fushën e avullimit. Kjo përzierje e re si kokrra të kuqe nga linja MiMiMi Juice do t’ju bindë gjithashtu për cilësitë e saj. Komponenti dominues është më pas vërshimi i boronicave të ëmbla, të cilat në fund plotësohen me manaferrat e kuqe, ndër të cilat nuk duhet të mungojnë luleshtrydhet e egra, manaferrat apo ndoshta mjedrat e kuqe të ëmbla. Kjo është thjesht e shkëlqyer.

A ju pëlqen të eksperimentoni pak dhe a jeni adhurues i aromave të ëmbla dhe ëmbëlsirave? Ndoshta ju duhet të rriteni. Një seri absolutisht e papërmbajtshme e shijeve të shake & vape sulmon shijen tuaj. Kjo është një shije MiMiMi Juice me origjinë nga Britania e Madhe. Këto shije do të ofrojnë cilësi të jashtëzakonshme të të gjithë përbërësve të përdorur falë standardeve të larta të kësaj kompanie. Ato janë bërë vetëm nga lëndët e para të cilësisë më të lartë në treg dhe kaluan një periudhë të gjatë testimi dhe testimi përpara se të hidheshin në treg. Të gjithë përbërësit plotësojnë bukur njëri-tjetrin dhe formojnë një mozaik të paharrueshëm shijesh. Këto janë shije shake & vape që mund t’i avulloni pa pasur nevojë për maturim të mëtejshëm. Seriali fokusohet kryesisht te ëmbëlsirat, por mund të gjeni edhe shije freskuese frutash me përbërës kremoz për avullimin e përditshëm. Shijet e lëngut MiMiMi vijnë në shishe të mëdha 60 ml që mbajnë 15 ml shije. Shishet kanë një pikatore për mbushjen e lehtë të atomizuesit me e-lëngun e përfunduar pas përzierjes me bazën.

Koha e rekomanduar qe te perdoret pas përzjerjes: 7 ditë

Fortesia

0 MG, 3 MG, 6 MG, 9 MG

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.