Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

MiMiMi Juice: Apfelstrolch

Një bombë freskuese pa kompromis është paraqitur me emrin Apfelstrolch. Kjo është shija e limonadës së përgatitur në shtëpi, e theksuar nga prania e mollëve të ëmbla të kuqe. Kështu, shija balancon me mjeshtëri thartinë dhe ëmbëlsinë dhe sjell një përvojë të paharrueshme shije. Do të dashuroheni me shijen që në fryrjen e parë.

Porosi e thjeshtuar
Kategori:

Një bombë freskuese pa kompromis është paraqitur me emrin Apfelstrolch. Kjo është shija e limonadës së përgatitur në shtëpi, e theksuar nga prania e mollëve të ëmbla të kuqe. Kështu, shija balancon me mjeshtëri thartinë dhe ëmbëlsinë dhe sjell një përvojë të paharrueshme shije. Do të dashuroheni me shijen që në fryrjen e parë.

A ju pëlqen të eksperimentoni pak dhe a jeni adhurues i aromave të ëmbla dhe ëmbëlsirave? Ndoshta ju duhet të rriteni. Një seri absolutisht e papërmbajtshme e shijeve të shake & vape sulmon shijen tuaj. Kjo është një shije MiMiMi Juice me origjinë nga Britania e Madhe. Këto shije do të ofrojnë cilësi të jashtëzakonshme të të gjithë përbërësve të përdorur falë standardeve të larta të kësaj kompanie. Ato janë bërë vetëm nga lëndët e para të cilësisë më të lartë në treg dhe kaluan një periudhë të gjatë testimi dhe testimi përpara se të hidheshin në treg. Të gjithë përbërësit plotësojnë bukur njëri-tjetrin dhe formojnë një mozaik të paharrueshëm shijesh. Këto janë shije shake & vape që mund t’i avulloni pa pasur nevojë për maturim të mëtejshëm. Seriali fokusohet kryesisht te ëmbëlsirat, por mund të gjeni edhe shije freskuese frutash me përbërës kremoz për avullimin e përditshëm. Shijet e lëngut MiMiMi vijnë në shishe të mëdha 60 ml që mbajnë 15 ml shije. Shishet kanë një pikatore për mbushjen e lehtë të atomizuesit me e-lëngun e përfunduar pas përzierjes me bazën.

Koha e rekomanduar qe te perdoret pas përzjerjes: 7 ditë

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.