Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

MELON SHARK
MELON SHARK – Shark Attack

2250 L2600 L

2250 L2600 L

Përzgjidhni mundësi

MELON SHARK – Shark Attack

2250 L2600 L

MELON SHARK  një lëng me aromë pjepri dhe copëza freskie të akullit. Përbërësi kryesor është shija e shalqirit të akullt, i cili plotësohet me një aromë të fortë të qershisë së zezë, e cila e ben të gjithë aromën edhe më të ëmbel dhe madje edhe më të përsosur.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Kategorite: , Shijet: , ,

Description

MELON SHARK – Shark Attack

MELON SHARK  një lëng me aromë pjepri dhe copëza freskie të akullit. Përbërësi kryesor është shija e shalqirit të akullt, i cili plotësohet me një aromë të fortë të qershisë së zezë, e cila e ben të gjithë aromën edhe më të ëmbel dhe madje edhe më të përsosur.

Shark Attack Shake & Vape u zhvillua në Laboratorët Imperia. Struktura e recetave individuale është ndërtuar në mënyrë që të jetë e mundur të përdoret një e-lëng e përzier pa nevojën e pjekurisë.

Përmbajtja: aromë 10ml në një shishe 60ml

Prodhuesi: Boudoir Samadhi s.r.o., Republika Çeke

Aroma Imperia në vetvete nuk përmban nikotinë dhe përdoret vetëm për aromatizimin e bazave.

Për rezultate më të mira, ne rekomandojmë përdorimin e bazave dhe përforcuesve me një raport VG / PG 70/30.

Cilësia e produktit përcaktohet nga lëndët e para hyrëse për prodhim, përputhshmëria me proceset standarde të prodhimit sipas ISO 9001, por gjithashtu, e fundit, por jo më pak e rëndësishmja, edhe procedura e saktë teknologjike gjatë prodhimit.

Testimi kryhet sipas standardit francez AFNOR: NF ISO 4387, XP D90-300-2 dhe XP D90-300-3.

Additional information

Fortesia

0 MG, 3 MG, 6 MG, 9 MG

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.