LEMON SHERBETS
LEMON SHERBETS SWEETS – Dinner Lady

2250 L2600 L

2250 L2600 L

Përzgjidhni mundësi
Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

LEMON SHERBETS SWEETS – Dinner Lady

2250 L2600 L

LEMON SHERBETS SWEETS, një bombë e vërtetë shijesh që ju sjell një shpërthim të toneve të ëmbëla dhe të tharta të limonit.

Porosi e thjeshtuar
Kategorite: , , Tag:

Karta Premium

Sasia

Dergesa

Cmimi/Pc

Kursim

2

50%

2250 L

560 L

5

Falas

2150 L

1830 L

LEMON SHERBETS SWEETS – Dinner Lady

LEMON SHERBETS SWEETS – Dinner Lady, një bombë e vërtetë shijesh që ju sjell një shpërthim të toneve të ëmbëla dhe të tharta të limonit.

Sasia e rekomanduar: Shtoni 40 ml baze ose booster (nikotine) në një shishe 60 ml

Koha e rekomanduar e perdorimit: Nuk kërkohet sipas rekomandimeve të prodhuesit

Vëllimi: 20 ml aromë në një shishe 60 ml dhe me një mbyllje të sigurte që të mos hapet nga fëmijet, në versionin Shake & Vape.

Dinner Lady, prodhuar në Mbreterine e Bashkuar, krenohet me cilesinë e lartë të e-lëngjeve të saj, si dhe kërkesat e klientëve. Ai ndryshon nga prodhuesit e tjerë nga hulumtimi intensiv i tregut dhe krijimi i shijes së përsosur, e cila është cështje e rëndesishme për ta si dhe standarte. Dinner Lady me produktet e saja synon kënaqësine e klientëve.

Vendi i prodhimit: Britania e Madhe

Ruajeni produktin në një vend të errët në një temperaturë prej 10-20 ° C
Jo i përshtatshëm për gratë shtatzëna dhe me gji. Ndalohet shitja për personat nën 18 vjeç. Mbajeni larg fëmijëve!

Fortesia

0 MG, 3 MG, 6 MG, 9 MG

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.