Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

LEMON LADY V2
LEMON LADY V2 – Monkey

2250 L2600 L

2250 L2600 L

Përzgjidhni mundësi

LEMON LADY V2 – Monkey

2250 L2600 L

Lemon Lady V2 – Ne nje version shake & vape me nje shije te embel te tortes dhe me nje kombinim te fresket te limonit qe ju jep nje shije te fresket edhe pak te tharte.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Kategorite: , Shija:

Description

LEMON LADY V2 – Monkey

Lemon Lady V2 – Ne nje version shake & vape me nje shije te embel te tortes dhe me nje kombinim te fresket te limonit qe ju jep nje shije te fresket edhe pak te tharte.

Përmbajtja: 12 ml aromë në një shishe 60 ml.

Përqendrimi: 20%

Koha e rekomanduar qe te perdoret pas përzjerjes: 14 ditë

Kjoështë receta origjinale e Monkey Liquid, tani në metoden shake & vape. Aromat janë të përgatitura dhe ajo cka ju duhet që të bëni është që të shtoni bazën plus sasine e nikotinës që ju dëshironi që të përdorni. Nëse ju dëshironi që ta përdorni pa nikotinë atëhere baza që duhet shtuar është 48ml. Përdorni paisje mbrojtëse kur beni përzierjen.

Cilësia e këtij produkti përcaktohet nga përbërësit e përdorur, që janë kryer teste të sigurisë shëndetësore dhe duke iu përmbajtur proceseve standarte të prodhimit. Cdo produkt Monkey është i certifikuar për prodhimin e likuidëve dhe i permbahet cdo detyre të dhënë nga shteti Çek.

Additional information

Fortesia

0 MG, 3 MG, 6 MG, 9 MG

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.