Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

KAPITÁN
KAPITÁN – Monkey

2250 L2600 L

2250 L2600 L

Përzgjidhni mundësi

KAPITÁN – Monkey

2250 L2600 L

KAPITÁN – Monkey – Dashamirët e duhanit, bëhuni gati, ja ku vjen një duhanpirës i vërtetë. Kapitan është një përzierje e duhanit të imët me pak burbon nga Kentaki, me një prekje të lehtë vaniljeje, ndërkohë që mund të ndjeni një erë të shijshme kokosi në gjuhën tuaj.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Kategorite: , Shijet: , ,

Description

KAPITÁN – Monkey – Dashamirët e duhanit, bëhuni gati, ja ku vjen një duhanpirës i vërtetë. Kapitan është një përzierje e duhanit të imët me pak burbon nga Kentaki, me një prekje të lehtë vaniljeje, ndërkohë që mund të ndjeni një erë të shijshme kokosi në gjuhën tuaj.

Përmbajtja: 12 ml aromë në një shishe 60 ml.

Përqendrimi: 20%

Koha e rekomanduar qe te perdoret pas përzjerjes: 14 ditë

Kjo është receta origjinale e Monkey Liquid, tani në metoden shake & vape. Aromat janë të përgatitura dhe ajo cka ju duhet që të bëni është që të shtoni bazën plus sasine e nikotinës që ju dëshironi që të përdorni. Nëse ju dëshironi që ta përdorni pa nikotinë atëhere baza që duhet shtuar është 48ml. Përdorni paisje mbrojtëse kur beni përzierjen.

Cilësia e këtij produkti përcaktohet nga përbërësit e përdorur, që janë kryer teste të sigurisë shëndetësore dhe duke iu përmbajtur proceseve standarte të prodhimit. Cdo produkt Monkey është i certifikuar për prodhimin e likuidëve dhe i permbahet cdo detyre të dhënë nga shteti Çek.

Additional information

Fortesia

0 MG, 3 MG, 6 MG, 9 MG

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.