Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

Journey Black Locket Love – AEON

Journey Black Locket Love – AEON , sjell shijen e një strudel unike me qershi, në të cilën dallohen qartë tonet e sfumuara dhe mbushja e frutave, të cilat formojnë një must vape të caktuar për të gjithë dashamirët e lëngjeve me aromë qershie.

Porosi e thjeshtuar
Kategori: Tag:

Description

Journey Black Locket Love – AEON , sjell shijen e një strudel unike me qershi, në të cilën dallohen qartë tonet e sfumuara dhe mbushja e frutave, të cilat formojnë një must vape të caktuar për të gjithë dashamirët e lëngjeve me aromë qershie.

 

Doza e rekomanduar: Shake dhe Vape (mbushje me bazën)
Paketimi: 120 ml (shishe me pikatore)
Koha e maturimit: 3-7 ditë
Gama e shijeve AEON Shake përmban një shpërthim të vërtetë frutash freskuese dhe ëmbëlsirash të ëmbla me shijen më autentike. Menjëherë pas përzierjes, do të befasoheni këndshëm nga shprehja e veçantë dhe e pashtrembëruar e lëngut elektronik që rezulton. Çdo paketë shije AEON Shake përmban 24 ml aromë propilen glikol në një shishe Chubby 120 ml për përgatitje të lehtë.

Zhvillimi i çdo shije AEON kalon në një fazë shumë-mujore testimi dhe akordimi për shprehjen më të mirë të mundshme përfundimtare. AEON garanton procese të sakta prodhimi dhe ka një eksperiencë shumëvjeçare në mënyrë që të mund të shijoni lëngun elektronik që rezulton më i mirë.

Shijet AEON nuk përmbajnë diacetil dhe përmbajnë një minimum ëmbëlsuesish shtesë për një kohëzgjatje më të gjatë të kokës së nxehtë dhe një shprehje të pastër dhe të pashtrembëruar. Shijet AEON do të dalin më mirë në atomizuesin tuaj të preferuar 3-7 ditë pas përzierjes së lëngut elektronik që rezulton.

Ndalimi i shitjes personave nën 18 vjeç

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.