Foggy daddy
FOGGY DADDY – Shark Attack

2250 L2600 L

2250 L2600 L

Përzgjidhni mundësi
Shopping Cart

No products in the cart.

Monkey Vape

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

FOGGY DADDY – Shark Attack

2250 L2600 L

FOGGY DADDY – Një ëmbëlsirë e shijshme në të cilën vanilja me ananas luan shijen primare. Kremrat përzihet me frutat. Në fund të fundit, një ndjenjë e lezetshme mbetet në gojë

Porosi e thjeshtuar
Kategori: , Shijet: ,

FOGGY DADDY – Shark Attack 

FOGGY DADDY – Një ëmbëlsirë e shijshme në të cilën vanilja me ananas luan shijen primare. Kremrat përzihet me frutat. Në fund të fundit, një ndjenjë e lezetshme mbetet në gojë.

Shark Attack Shake & Vape u zhvillua në Laboratorët Imperia. Struktura e recetave individuale është ndërtuar në mënyrë që të jetë e mundur të përdoret një e-lëng e përzier pa nevojën e pjekurisë.

Përmbajtja: aromë 10ml në një shishe 60ml

Aroma Imperia në vetvete nuk përmban nikotinë dhe përdoret vetëm për aromatizimin e bazave.

Për rezultate më të mira, ne rekomandojmë përdorimin e bazave dhe përforcuesve me një raport VG / PG 70/30.

Cilësia e produktit përcaktohet nga lëndët e para hyrëse për prodhim, përputhshmëria me proceset standarde të prodhimit sipas ISO 9001, por gjithashtu, e fundit, por jo më pak e rëndësishmja, edhe procedura e saktë teknologjike gjatë prodhimit.

Testimi kryhet sipas standardit francez AFNOR: NF ISO 4387, XP D90-300-2 dhe XP D90-300-3.

Prodhuesi: Boudoir Samadhi s.r.o., Republika Çeke

 

Fortesia

0 MG, 3 MG, 6 MG, 9 MG

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.