Shopping Cart

No products in the cart.

Home Custom Cart0 Wishlist0 Custom

18+

A jeni mbi moshen e lejuar per te konsumuar produkte vape ?

BLUE LEMON BALL
BLUE LEMON BALL – Monkey

2250 L2600 L

2250 L2600 L

Përzgjidhni mundësi

BLUE LEMON BALL – Monkey

2250 L2600 L

BLUE LEMON BALL, një kombinim i boronicave të ëmbla, shijen e një limoni pak të thartë, dhe freskinë e akullit. Një kombinim shumë i thjeshtë por i shijshëm dhe i freskët, vecanërisht në një verë të nxehtë.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist
Porosi e thjeshtuar
Categories: , Tags: , ,

Description

BLUE LEMON BALL – Monkey Shake & Vape 12ml

BLUE LEMON BALL, një kombinim i boronicave të ëmbla, shijen e një limoni pak të thartë, dhe freskinë e akullit. Një kombinim shumë i thjeshtë por i shijshëm dhe i freskët, vecanërisht në një verë të nxehtë. 

Përmbajtja: 12 ml aromë në një shishe 60 ml.

Përqendrimi: 20%

Koha e rekomanduar qe te perdoret pas përzjerjes: 14 ditë

Kjo është receta origjinale e Monkey Liquid, tani në metoden shake & vape. Aromat janë të përgatitura dhe ajo cka ju duhet që të bëni është që të shtoni bazën plus sasine e nikotinës që ju dëshironi që të përdorni. Nëse ju dëshironi që ta përdorni pa nikotinë atëhere baza që duhet shtuar është 48ml. Përdorni paisje mbrojtëse kur beni përzierjen.

Cilësia e këtij produkti përcaktohet nga përbërësit e përdorur, që janë kryer teste të sigurisë shëndetësore dhe duke iu përmbajtur proceseve standarte të prodhimit. Cdo produkt Monkey është i certifikuar për prodhimin e likuidëve dhe i permbahet cdo detyre të dhënë nga shteti Çek.

Additional information

Fortesia

0 MG, 3 MG, 6 MG, 9 MG

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.